Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн
Графік роботи:

Будні: 09:00–19:00

Сб, Нд:     вихідні

0
Укр
Додайте товари до списку бажань

Форма для запікання птиці Emile Henry 41,5х27,5 см 8 л (348444)

Артикул 348444
В наявності
Виберіть колір
5 813 грн
6 250 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Доставка і гарантія

Доставка здійснюється по всій території України службами:
- Нова Пошта до відділення, чи Поштомату (Безкоштовна доставка від 3000 грн)
- Кур'єрська доставка до адреси (Новою Поштою)

Термін доставки:
- При замовленні до 11.00 відправка в той же день
- При замовленні після 11.00 відправка на наступний робочий день
(оформлені замовлення в п'ятницю після 11.00, а також на протязі суботи, неділі - будуть відправлені в наступний понеділок)

Оплата товару:
- При отриманні в відділенні Нової Пошти
- Оплата картою онлайн 
- Розрахунковий рахунок

Гарантія якості: 
Магазин Eurozone.com.ua - офіційний дистрибютор всіх торгових марок представленних на сайті
На всі товари діє гарантія від виробника до 10 років, в деяких випадках - пожиттєва
Повернення протягом 14 днів товару, згідно закону «Про захист прав споживачів».

 

Форма для приготування птиці в духовці – безсумнівний шедевр від всесвітньо відомої торгової марки Emile Henry. Страви, створені в цій посудині, нітрохи не поступаються кулінарним витворам професійних шеф-кухарів ні зовні, ні за смаковими характеристиками.

Апетитна на вигляд, ароматна і птах незвичайно смачна, запечена цілком, зобов'язана своїми винятковими якостями унікальною формою цього керамічного ростера. Пар, нагромаджуючись під високою купольної кришкою, обдає м'ясо з усіх боків, роблячи процес приготування страви максимально корисним і природним. Якщо ж Ви домагаєтеся золотистої хрусткої скоринки – просто зніміть кришку за 5 хвилин до кінця випікання.

Високоміцна кераміка High Resistance надовго зберігає тепло, не схильна до впливу температурних коливань і стійка до появи сколів. Крім того, її вага-до 30% менше, ніж у якого-небудь металу, використовуваного для виготовлення жаростійкою посуду.

Emile Henry - відомий французький виробник керамічного посуду з сертифікатом якості ISO 9001. Використовуються тільки найкращі екологічні матеріали - натуральна жароміцна глина і глазур як всередині, так і зовні.
У формі для запікання птиці Emile Henry 5 л, 41,5х27,5 см  можна готувати курку, індичку, окорок або баранячу ногу - будь-яке м'ясо до 5 кг.

Дизайн виробу дозволяє створити всередині ідеальний розподіл тепла і циркуляцію повітря без необхідності поливати печеню під час готування. М'ясо виходить ніжним, соковитим і з хрусткою скоринкою. Для приготування просто розмістіть печеню в середину форми на подушку з овочів, закрийте кришкою і поставте в духовку. Посуд має товсті стінки, за рахунок чого страва рівномірно нагрівається і довго залишається гарячою. Можна навіть подавати на стіл - виглядає красиво і незвично. Форма неймовірно довговічна і практична.
Посуд розрахований на великий діапазон температур (-20°C ~ +270°C), але не варто піддавати його температурному шоку. Ще вона стійка до подряпин, тому сміливо можете користуватися металевими предметами. Легко миється в посудомийній машині, не втрачаючи колір.

Гарантія 10 років

Бренд Emile Henry
Серія Ovenware
Форма Овальна
Тип поставки Один предмет
Матеріал Кераміка
Об'єм, мл 9000
Вага, г 4320
Довжина, см 42
Ширина, см 28
Висота, см 22
Температурний режим від -20°C до 270°C
Сумісність з джерелами тепла Для газових духовок, Для електричних духовок
Країна виробник Франція
Країна реестрації бренду Франція
Гарантійний термін, міс. 120
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.