Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн
Графік роботи:

Будні: 09:00–19:00

Сб, Нд:     вихідні

0
Укр
Додайте товари до списку бажань

Кавоварка гейзерна Bialetti Moka Express на 2 чашки (0001168)

Артикул 0001168
Немає в наявності
Об'єм, мл
Виберіть колір
1 170 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Доставка і гарантія

Доставка здійснюється по всій території України службами:
- Нова Пошта до відділення, чи Поштомату (Безкоштовна доставка від 3000 грн)
- Кур'єрська доставка до адреси (Новою Поштою)

Термін доставки:
- При замовленні до 11.00 відправка в той же день
- При замовленні після 11.00 відправка на наступний робочий день
(оформлені замовлення в п'ятницю після 11.00, а також на протязі суботи, неділі - будуть відправлені в наступний понеділок)

Оплата товару:
- При отриманні в відділенні Нової Пошти
- Оплата картою онлайн 
- Розрахунковий рахунок

Гарантія якості: 
Магазин Eurozone.com.ua - офіційний дистрибютор всіх торгових марок представленних на сайті
На всі товари діє гарантія від виробника до 10 років, в деяких випадках - пожиттєва
Повернення протягом 14 днів товару, згідно закону «Про захист прав споживачів».

 

1933 року Альфонсо Біалетті випустив першу кавоварку Moka Express. З цього моменту почалася історія Bialetti — торгової марки, яка перетворила мистецтво приготування кави на такий простий і природний процес, що це стало невіддільною частиною життя кожної італійської сім'ї. Слоган компанії говорить: «In casa un espresso come al bar», що дослівно означає — «Еспресо будинку, таке саме, як у кафе».
Ось уже понад 90 років Bialetti зберігає цінності та традиції, висловлюючи їх в ароматах, смаках і кольорах, які нагадують нам про дім, повсякденні звички та святковий настрій. Впізнаваний бренд не тільки завдяки виробництву найкращого кухонного посуду для приготування кави, але й завдяки своєму оригінальному логотипу — маленький «вусатий італієць». Його придумав син творця компанії Ренато Біалетті 1953 року Це добра карикатура на його батька, а піднятий вгору палець означає «Un espresso, per favore!» («Одне еспресо, будь ласка»).
Завдяки увазі до дизайну та деталям продукція Bialetti полегшує життя на кухні, втілюючи в собі якість, пристрасть, досвід і надійність. Бувши символом епохи, культури, яка сприяла становленню оригінальності та інноваційності італійського дизайну, Bialetti зробила революцію в задоволенні приготування кави. Ґрунтуючись на своєму досвіді, Bialetti продовжує розвиватися й оновлювати свою продукцію, втілюючи в життя всі побажання клієнтів.
Компанія Bialetti залишається лідером, і сьогодні завдяки можливості та бажанням підвищувати цінність і красу нашого життя завдяки своїй функціональній продукції, яка вирізняється високою технологічністю й надійністю, сучасним дизайном і високою якістю. Від кавоварок до невеликих приладів, від каструль і сковорідок до світу еспресо — Bialetti є синонімом справжнього задоволення, професіоналізму та пристрасті.

Переваги:

  • Bialetti Moka Express — традиційна італійська гейзерна кавоварка, що стала одним із символів «Made in Italy».
  • Еволюція першої моделі Moka Express, яку розробив Альфонсо Біалетті 1933 року.
  • 100% безпека використання завдяки запатентованому запобіжному клапану для скидання надлишкового тиску під час приготування кави.
  • Moka Express — це домашня класична кавоварка, повністю зроблена з алюмінію.
  • Її вирізняють досконала комбінація дизайну з практичною надійністю і якістю.
  • Ручка кришки має гладший контур, логотип «чоловічка з вусами» став очевиднішим і чіткішим.
  • Функціональні нововведення виражені в більш ергономічній ручці та клапані, який покращує й без того чудовий результат.
  • Moka Express — це максимум зручності для приготування кави по-італійськи, це класичні традиції, єдина кавоварка з фірмовим логотипом, подібним до шаржованого чоловічка з вусами.
  • Оригінальна кавоварка Moka Express має 8 граней.
  • Гейзерна кавоварка підходить для приготування кави на електричних і газових плитах, а так само інших нагрівальних поверхнях, крім індукційних.

 

Інструкція щодо експлуатації гейзерної кавоварки (принцип роботи гейзерної кавоварки):

  • Наповніть чистою питною водою нижню частину до запобіжного клапана.
  • Уставте лійкоподібний фільтр і заповніть його меленою кавою, не втрамбовуючи. Використовуйте каву середнього та грубого молоття. Міцність кави можна регулювати кількістю меленої кави, що засипається у воронкоподібний фільтр.
  • Переконайтеся, що диск фільтра та прокладка увійшли до відповідного гнізда, потім щільно зафіксуйте верхню частину до нижньої частини.
  • Поставте кавоварку на середній вогонь і дочекайтеся поки кава почне витікати (приблизно через 4 хвилини) зі стовпчика.
  • Коли кава наповнить ємність у верхній частині, зніміть кавоварку з вогню. Не торкайтеся до гарячої поверхні кавоварки, користуйтеся ручкою.

 

Поради для догляду за кавоваркою:

  • Не використовуйте різні екстракти, бо вони можуть засмітити фільтр кавоварки.
  • Регулярно перевіряйте стан кавоварки, змінюючи замінні зношувальні частини.
  • Перед використанням кавоварки перевірте наявність у ній клапана та всіх внутрішніх компонентів, а також правильність їх встановлення.
  • Не втрамбовуйте кави у фільтрі.
Бренд Bialetti
Серія Moka Express
Об'єм, мл 90
Матеріал Алюміній, Пластик
Вид Кавоварка
Країна виробник Італія
Країна реєстрації бренду Італія
Да, крутая кофеварка. До этого пользовалась рожковой кофемашиной. Что сказать: земля и небо. Один и тот же кофе, а вкусы разные. Теперь и не знаю , как распрощаться со своей кофемашиной, хотя до сих пор работает. Попробовав кофе из bialetti - больше не хочу возвращаться в рожковой кофемашине. Пусть простит, но ей ещё надо тягаться с bialetti. Никогда б не поверила, что такое маленькое чудо может творить такие чудеса. Это только поймет настоящий ценитель кофе.
Відповісти
Ідеальний для мене об`єм на 135 мл. На мій смак це найкращий спосіб приготування кави в домашніх умовах, не бачу потреби купувати дорогу кавоварку або кавомашину, з усім справляється це маленьке чудо. Дуже раджу перед покупкою переглянути рекомендації щодо визначення потрібного об`єму для себе, принципу приготування, догляду та безпеки. Таких роликів в інтернеті є чимало. Покупкою дуже задоволена, рекомендую.
Відповісти
Привіт. Сьогодні мені доставили цю фантастичну Макінету. Одразу після першої чашки випитої кави я задумався куди діти доволі нову кавомашину Делонгі, яка нова тут на сайті вартує вже 25 штук, яка потребує постійного сервісу, догляду, очистки, промивки і таке інше. Люди, не видумуйте собі клопоту і не викидайте гроші на вітер. Ця макінета - це унікальна, практична, недорога, проста в користуванні річ, яка буде слугувати багато багато років. Кава вариться космічна.
Відповісти
Моя перша гейзерна кавоварка, і вона не розчарувала - просто обожнюю її. Завжди вважала каву з джезви найліпшою, поки не пригостили з гейзера. Коли обирала собі одразу визначилась що це буде біалетті, вагалась тільки на рахунок об'єму. З цієї кавоварки мені виходить одна величезна порція лате. Люблю пити каву великими порціями, але зараз хочу таку саму мокку, тільки на 1 чашку (60 мл) - в нашій родині каву з гейзера тільки я полюбляю, тому коли хочеться невелику порцію кави з молоком, або просто еспресо - нема з ким розділити та мушу виливати.

Перший запуск робила як пише інструкція, лиш етап "заварити-злити-повторити" повторювала разів 15-20, поки мені не почав подобатись смак. Може то через гумову прокладку, може ще щось, але кава надто гірчила, надто кислила, пити то було неможливо.

Користуюсь понад рік, майже щодня, все добре, жодні деталі не міняла.

Використовую каву lavazza - з фасованих то найбільш вдалий помел, наразі мої фаворити Oro, Crema e gusto classico, Mattino, Espresso
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.