Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн
Графік роботи:

Будні: 09:00–19:00

Сб, Нд:     вихідні

0
Укр
Додайте товари до списку бажань

Набір келихів для білого вина Schott Zwiesel Diva 302 мл х 6 шт (104097)

Артикул 104097
В наявності
Об'єм, мл
302
2 717 грн
2 922 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Доставка і гарантія

Доставка здійснюється по всій території України службами:
- Нова Пошта до відділення, чи Поштомату (Безкоштовна доставка від 3000 грн)
- Кур'єрська доставка до адреси (Новою Поштою)

Термін доставки:
- При замовленні до 11.00 відправка в той же день
- При замовленні після 11.00 відправка на наступний робочий день
(оформлені замовлення в п'ятницю після 11.00, а також на протязі суботи, неділі - будуть відправлені в наступний понеділок)

Оплата товару:
- При отриманні в відділенні Нової Пошти
- Оплата картою онлайн 
- Розрахунковий рахунок

Гарантія якості: 
Магазин Eurozone.com.ua - офіційний дистрибютор всіх торгових марок представленних на сайті
На всі товари діє гарантія від виробника до 10 років, в деяких випадках - пожиттєва
Повернення протягом 14 днів товару, згідно закону «Про захист прав споживачів».

 

Призначення:
Бокал призначений для білих свіжих, легких, мінеральних вин не витриманих у дубі, що мають високу кислотність, наприклад таких як Совіньйон Блан або Рислінг. Також келих чудово розкриває рожеві, легкі червоні вина та десертні. Високий стрункий келих передає свіжість і яскравість аромату та гармонію відмінно збалансованої фруктовості та кислотності смаку з мінеральним смаком.

Колекція Diva – візитна картка Schott Zwiesel. Довгі витончені ніжки звужені до основи підставки та чаші надають відомий профіль колекції. Чаші виконані в класичному дизайні та розроблені під різні стилі вин.

"Скло для професіоналів" - це гасло бренду SCHOTT ZWIESEL Заснована в Нижньо-Баварському місті Цвізелі в 1872 році, марка SCHOTT ZWIESEL поєднує ідеальну майстерність та інноваційні технології у виробництві скла для приватних клієнтів та професійних користувачів протягом понад 145 років. Використовуючи найсучасніші технології виробництва, компанія створює скляні вироби, які мають витончений та естетичний зовнішній вигляд та відповідають високим вимогам до таких виробів при повсякденній експлуатації. Відданість до цінності бренду втілилася у створенні запатентованого кришталевого скла Tritan®, яке стало лідером галузі за своїми екологічними, технологічними та якісними характеристиками. Впроваджуючи цю інновацію, компанія SCHOTT ZWIESEL мала на меті поєднати гарний блиск і сяйво, функціональний дизайн і простоту використання (підвищити безпеку використання в посудомийній машині та стійкість до розбивання), і все це із застосуванням екологічно чистих матеріалів. Кришталеве скло Tritan® не містить домішок свинцю та барію, а також шкідливих для довкілля речовин, повністю відповідаючи екологічним стандартам. Компанія Schott Zwiesel співпрацює з відомими сомельє та інститутами вина для розробки правильних форм келихів. Форма, розроблена разом із сомельє, дозволяє найбільш повно відчути всі найтонші нюанси смаку, кольору та запаху певних сортів вин. Келихи SCHOTT ZWIESEL здатні розкрити аромат, підкреслити смак, зберегти баланс напою, а також подарувати неймовірні тактильні відчуття при доторканні до келихів руками та губами. "

Артикул 104097
Бренд Schott Zwiesel
Серія Diva
Кількість в наборі 6
Вид Келихи
Призначення Для білого вина
Матеріал Кришталеве скло
Тип поставки Набір
Об'єм, мл 302
Висота, мм 230
Діаметр, мм 73
Країна виробник Німеччина
Країна реестрації бренду Німеччина
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.