Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн
Графік роботи:

Будні: 09:00–19:00

Сб, Нд:     вихідні

0
Укр
Додайте товари до списку бажань

Сковорода de Buyer Carbone Plus Сталь 20 см (5110.20)

Артикул 5110.20
В наявності
Діаметр, см
1 534 грн
1 649 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Доставка і гарантія

Доставка здійснюється по всій території України службами:
- Нова Пошта до відділення, чи Поштомату (Безкоштовна доставка від 3000 грн)
- Кур'єрська доставка до адреси (Новою Поштою)

Термін доставки:
- При замовленні до 11.00 відправка в той же день
- При замовленні після 11.00 відправка на наступний робочий день
(оформлені замовлення в п'ятницю після 11.00, а також на протязі суботи, неділі - будуть відправлені в наступний понеділок)

Оплата товару:
- При отриманні в відділенні Нової Пошти
- Оплата картою онлайн 
- Розрахунковий рахунок

Гарантія якості: 
Магазин Eurozone.com.ua - офіційний дистрибютор всіх торгових марок представленних на сайті
На всі товари діє гарантія від виробника до 10 років, в деяких випадках - пожиттєва
Повернення протягом 14 днів товару, згідно закону «Про захист прав споживачів».

 

De Buyer — це професійний французький посуд преміум-класу. Більше 180 років досвіду роботи з металами, близько 30 патентів на винаходи безумовно заслуговують на належну увагу. Кожна стадія виробництва De Buyer проходить під ретельним наглядом фахівців. Це забезпечує продукції особливу якість, довговічність та красу.

Компанія De Buyer була заснована в 1830 році, і до сьогодні є сімейною компанією. З того часу фірма радує своїх покупців по-справжньому якісним посудом, постійно вдосконалюючи його та пропонуючи нові рішення вже звичних виробів. Для виробництва кухонних аксесуарів та посуду використовуються лише безпечні, екологічно чисті матеріали найвищої якості, вони обробляються за сучасними інноваційними технологіями.

Сковорода De Buyer Carbone Plus ідеально підходить для обсмажування, грилювання та запікання м'яса, риби та яєць і т.д.
Виготовлена із екологічно чистої листової сталі без покриття. Вона невелика, ліонської форми (з високими опуклими стінками без гострих кутів, розширена до верху). Така форма допомагає їжі вільно зісковзувати в тарілку, не втрачаючи вигляду. До того ж тільки на такій сковороді можна досягти рівномірної хрусткої скоринки: при 145 ° С в ній з'являється ефект карамелізації. Від використання сковорода починає темніти, набуває маслянистого покриття - це натуральний антипригарний шар. Товщина дна і стін допомагає рівномірно розподіляти тепло і витримувати високі температури. Ручка виготовлена із міцної сталі, дуже надійно прикріплена, зручно лягає в руку, є отвір для підвішування.

Підходить для всіх варильних поверхонь, включаючи індукційні.

Догляд: дегласуйте, змийте теплою водою, протріть насухо і злегка змастіть маслом.
Не використовуйте абразивні миючі засоби, не підходить для миття у посудомийній машині.

Переваги:
Хороша теплопровідність - рівномірний розподіл по низу та з боків; традиційний; міцний; Мікрошорсткість на поверхні металу забезпечує seasoning (сизонін - природні антипригарні властивості). Склад: натуральний матеріал із заліза.

Сталь, що використовується: EN 10130 DC01.

Особливості: зміна природного кольору при контакті з теплом, виходить синій, фіолетовий.

Бренд de Buyer
Серія Carbone Plus
Вид Сковороди
Вага, г 2100
Діаметр, см 20
Висота, см 4
Довжина, см 6
Діаметр дна, см 2
Товщина металу, мм 3
Матеріал Сталь
Країна виробник Франція
Країна реєстрації бренду Франція
Сумісність з джерелами тепла Всі
Можна мити в посудомийній машині Ні
Гарантійний термін, міс. 24
Обалденные сковороды, если правильно пользоваться!
Відповісти
Сковорідка просто супер, тепер планую купити більшу. По відео з офіційного сайту зробив один раз прогрів. Потім пожарив омлети для проби, все супер. Потім картоплю попробував, на сковорідках з покриттям зовсім інша. Нічого не пригорає. Після жарки змиваю олію, і витираю насухо. Можна просто прогріти на вогні для сушки, головне не перегріти.
Відповісти
Замечательная сковородка. Чуть позже возьму еще маленькую.
Не пойму в чем причина. На этой сковородке еда жарится по другому. Вкус блюд другой в сравнении с алюминиевыми или тефалями.
Второй момент, еда не горит и не подгорает. На алюм скоровордке яишница или мясо снаружи подгорает, а внутри остается сырое. Тут блюдо готовится и внутри.
Пользуемся на индукции, тут дно тоже немного прогибается в середине. Но совсем чуть-чуть.
Да, специфический уход и мойка. Нельзя мыть в посудомойке. Всегда протирать насухо и смазывать маслом после мойки. Но горячей водой она моется она очень легко.
С индукцией нюанс, смотрите чтобы конфорка на индукции подходила по размеру дна сковородки. У меня конфорка чуть меньше и на сковородке работает не вся поверхность дна.
Відповісти
Друзья! Как Вы думаете, что это? Безусловно, лет так, тридцать назад, я ответил бы, точно так же, как Вы сейчас, подумали!) Но это не совсем так!) Этот прибор, предназначен для приготовления продуктов! Они получаются фантастическими, если Вы душевно и с любовью относитесь к их приготовлению и чётко понимаете, чего и какого результата, желаете добиться в финале, естественно, как и с красивой подачей к столу. Здесь знаете ли больше, присутствует философский контекст эстетического оформления и последующего удовольствия… но в данном случае удовольствие, можно трактовать и разделять по двум категориям, процесс приготовления и потребления!

Переваги:
Так вот возвращаясь к данному экземпляру, сделанному в ручную с использованием материалов, которые отливали по той же технологии, что и несколько столетий назад, приходим к выводу, что из мелочей, на которые можно не обращать внимание и быть в тренде с нынешними вариантами технологий всевозможных антипригарных нано покрытий, забываем порой, хорошее забытое старое. А вот что получаеться у меня, как у «жонглёра», данного агрегата из прошлого, пусть друзья, останется для Вас загадкой и моим большим секретом!))) Так вкуснее будет) Одним словом - жарит!)
Недоліки:
Внимательный уход и четко придерживаемся правил эксплуатации и хранения! Продукты приготовленные в ней не оставлять и после использования, протираем насухо или сушим на плите, с последующим шагом губка с маслом от возможных вариантов с окислением металла и ржавчины. А так, в общем-то минусов и нет.
Відповісти
Брав як альтернативу чугунній пательні. Бо та ще важще.
Для мене це не заміна антипригарній сковороді, а дуже приємне доповнення.

!Для жарки завжди використовувати чи смалець чи масло (рослинне чи вершкове)

Використовую для жарки стейків, бекону, котлет.
Та буває підігріваю вєрмішельку, рагу.
В духовцы тушкував м'ясо, було і таке.
І картопельку жарив.

Плита в мене індукційна. Макс значення для жарки - 7.
Якщо більше - пательня буде 'горіти'.
(Але використовую 9ку чи турбо для швидкого нагріву. макс - секунд 30)
На значенні 5 - підігріваю..

Дно рівне. Не крутиться на плиті.

Скорворода _вічна_. Її неможливо зіпсувати. Навіть якщо ви її перепалили, чи помили (ще й у посудомійці), що вона заіржавіла.
Щоб 'відремонтувати' треба її зачистити та заново підготувати.

Перед першим використанням сковороду необхідно підготувати.
Я робив це так
* помив
* прокалив із сілью на плиті хвилин 10 (на потужності 8 індукційки)
* змастив маслом із льону (невелика кількість) (підійде любе рослинне). Та в духовку на максимум (в мене 250°) хвилин на 20..25. В духовці охолола. Та ще оди раз повторити.
Після цього з'явиться натуральне антипригарний шар - патина.
І да, я цьому антипригарному покриттю, більш довіряю чим всіляким тєфалям. Там невідомо з чого зроблена, за рік використання - лущиться.
А тут, з кожним використанням - стає ще краше.
Так, чим частіше жариш, тим краще жариться )

Якщо у вас прилипає, то це
* мало жару сковороду - дайте більше вогню/потужності
* чи пожаліли додати жиру/масла

Переваги:
вічна. підходить для духовок.
Недоліки:
важка. неможливо підібрати нормальну кришку.
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.